ANNOVET

AUDIVET- kutya, macska fülgyulladás és szemölcsök kezelésére

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Növényi kivonatot tartalmazó fülcsepp, külső használatra. Kitűnő hatással van a gyulladásban lévő nyálkahártyára, a bőrre, különös tekintettel a külső hallójáratra. Helyreállítja a felhám és a nyálkahártyák egészséges állapotát, így megakadályozza a nemkívánatos baktériumok, gombák és paraziták szaporodását.

CYTOVET

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül.100% természetes összetevőket tartalmaz. Vér méregtelenítésre. Nehézfémek, peszticidek, gomba és más toxinok kiürítésének elősegítésére.
Regenerációs készítmény rendkívüli méregtelenítő tulajdonságokkal. Nagy molekulájú humin savakat, borostyánkősavat, és silymarint tartalmaz. Hatékonyan semlegesítheti és eliminálhatja a méreganyagokat a gyomor-bélrendszerben és a környező szövetekben is. Pozitív hatásai vannak a mozgásszervi megbetegedések esetében is (ízületgyulladás és csont- és ízületi degenerációk).

EPIVET Gyógynövény és illóolaj tartalmú gyógysampon

Epivet Gyógynövény és illóolaj tartalmú gyógysampon, rendszeres szőrápolásra. Bársonyos, csillogó és erős szőrzetet hoz létre.
Viszketés csillapító, sejtregeneráló, gombaellenes, ízeltlábúakra repellens ( riasztó ) hatású. Nem irritáló, teljesen ártalmatlan, pH-semleges, és nyugtató hatású, még az érzékeny vagy gyulladásos bőr esetében is.

A samponnak gyulladáscsökkentő  hatása is van és taszítja a külső parazitákat (bolhákat) Hatása 7-14 napig tart. A riasztó hatása az almaecet és különösen rozmaring, kakukkfű és egyéb illóolajok keveréke miatt van, amelyek a bőr és a szőrzet zsírnemű anyagaihoz kötődnek, így fejtik ki hatásukat. Illata kellemes mind az emberek, mind az állatok számára is. Bár a szemet nem irritálja, véletlen szembe jutás esetén, ki kell öblíteni a szemet, a sampon zsírtalanító hatása miatt. A szemet nem csípi így még a macskák is jól tűrik a használatát.

ETOVET

Az idegrendszer stabilizálására. Szorongás, félelmek csökkentésére. Utazási betegség megelőzésére. Epilepszia kiegészítő kezelésére. Stressz helyzetek mérséklésére.Jelentősebb dózisban felszabadítja, serkenti a szervezet energiatartalékait.Növeli az állatok állóképességét, kitartását.

KINGVET

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Széles körben alkalmazható, regeneráló, természetes anabolikus hatású. Növeli a vitalitást, az izomerőt és az izomzat tömegét (Aktiválja az izmok, szalagok és inak fehérjéinek a termelését). Fokozza az ellenálló képességet, támogatja a szervezetet fertőzések megelőzésében (erősíti a sejtes immunitást).

OMEGAVET

OMEGAVET – Á​llatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatásssal, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz.
Halolajat tartalmaz, ami a legfontosabb természetes forrása számos telítetlen zsírsavnak és vitaminnak (A, D és E).

A telítetlen zsírsav tartalma (omega 3, EPA, DHA)  támogatja a celluláris membránok, idegek, hormonok, koleszterin-anyagcsere megfelelő működését. Segíti a szervek egészséges működését oly módon, hogy beépül a sejthártyába és rugalmassá teszi azt,
Segíti a csillogó szőrzet, az egészséges és rugalmas bőr, az erős csontozat, az egészséges fogak kialakulását. Támogatja az idegrendszer működését.

Gyulladás csökkentő, vérhígító. A bőr allergiás és tumoros elváltozásainak kiegészítő kezelésére.

PROBIOVET

SKELEVET

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőkkel. A csontszövetek felépítéséhez és megújulásához szükséges természetes alapanyagokkal. Szerves eredetű alkotókat (kalcium, foszfor, magnézium, mangán, kovasav és egyéb nyomelemek) tartalmaz. A csont anyagcseréhez ideális arányban tartalmazza az ásványi anyagokat (D és K vitaminok, C, és A, telítetlen zsírsavak, kollagén). Optimális az ízületek és a csontozat megfelelő táplálásához. A kollagént hidrolizált formában tartalmazza, ami támogatja a porcsejtek működését és egyéb kötőszövetek (csontok, ínszalagok, bőr) minőségét.  Részt vesz a porcok és csontok felépítésében, segíti gyógyulásukat és csökkenti a fájdalmat. Segíti az izomműködést bizonyos enzimek optimális működésének a biztosításával.

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

MAX-VET

Vezér állatorvosi rendelő
1148 Budapest, Vezér út 132.
Telefon:
+36 1 220 6332
+36 30 202 2240

Rendelési idő: 
hétfő-péntek
délelőtt 9:00-12:00
délután 16:00-19:00
szombat
délelőtt 9:00-12:00

Dr. Bartakovics Katalin
homeopata állatorvos
Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Állatgyógyászati Tagozat tagja